The very best in Zandvoort

Wonen aan zee, zoals dat nergens anders kan in Nederland. Een fabuleuze plek: in de duinen, pal aan het strand. En met elke dag weer een adembenemend uitzicht. Alleen al de locatie spreekt tot de verbeelding. Tel daar het unieke gebouw bij op en u weet: dit is een woonkans uit duizenden. Stad en strand ineen. Zandvoort – ofwel Amsterdam Beach – is for the happy few.

Nog steeds is Zandvoort authentiek en zoveel meer dan het eindeloze strand met boulevard, strandpaviljoens en beachclubs. Het knusse centrum met gezellige winkelstraatjes en oude vissershuisjes trekt bezoekers uit binnen- en buitenland. Het is een zinderende badplaats met alle voorzieningen die wonen aan zee nog aangenamer maakt. Van zwemmen in de branding, joggen op het strand en racen in snelle auto’s tot wandelen door de duinen, golfen op de prachtigste banen, gezellig shoppen in boetieks en dansen op strandfestivals. Wonen in Zandvoort is het beste van twee werelden. Aan de ene kant geniet u van het vrije strandleven, aan de andere kant van de reuring van de hoofdstad. Met buitengewone natuurgebieden, prestigieuze golfbanen en het bruisende casino binnen handbereik. Een badplaats met een eigen Formule 1-circuit, waar u vanuit De Nieuwe Watertoren op uitkijkt. Chiquer kan het niet.

Interview met Kees Draisma en Gimill Mual, architecten Springtij


Bekijk video
Interview met Robin Vriends,
ontwikkelaar


Bekijk video
Interview met Tjerk Plantenberg,
makelaar Cense


Bekijk video

De Nieuwe Watertoren is a piece of art

Interview met Huib Haije,
makelaar Christie’s


Bekijk video
Interview met Huub Adank,
boswachter


Bekijk video
Interview met Herman van de Vliet,
ondernemer


Bekijk video
Wonen in De Nieuwe Watertoren betekent genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Van het vrije woongevoel aan zee tot het bruisende stadse leven. Waar u ook woont in deze historische toren, het wisselende panorama verwondert u elke dag weer. Bovendien is de bereikbaarheid van Amsterdam Beach meer dan goed. Het is de enige badplaats met een treinstation. This is where living begins. Interesse? Bekijk dan de downloads voor alle informatie. Of schrijf u direct in via de Woningzoeker. Dan hoort u het als eerste als de verkoop start..