Over het project

De monumentale watertoren van Zandvoort aan Zee wordt tot een exclusief woongebouw getransformeerd. In het monument worden 11 luxe appartementen gerealiseerd. Dit is uw exclusieve kans om een droomappartement te bemachtigen in een iconisch gebouw nabij de kust. Tegelijkertijd wordt er op de plek van het nabijgelegen Villa Maris een nieuw complex gebouwd met 14 appartementen in uiteenlopende prijsklassen. Beide wooncomplexen bevinden zich op een steenworp afstand van de zee.

Nieuws

De Nieuwe Watertoren & Villa Maris

De watertoren is een stukje Hollands erfgoed en een prachtig stukje architectuur. Met de komst van de Nieuwe Watertoren heeft u de mogelijkheid om iconisch aan de kust te wonen, in een exclusief complex met een schitterend uitzicht. Besluit u om op deze once-in-a-lifetime kans in te gaan? Dan geniet u gegarandeerd van comfort en kwaliteit, en dat in uw eigen woning.

Meer informatie

The new happiness at sea

Villa Maris

Op de plek van Villa Maris komt een geheel nieuw appartementengebouw, met 14 verschillende appartementen. Ook Villa Maris heeft een zeer gunstige ligging. U wordt hier omringd door de zee, de natuur en het gezellige Zandvoort. Wilt u een rustgevende wandeling maken? Dan bevinden de duinen zich om de hoek! Villa Maris is dé locatie voor wie in een luxe appartement aan de kust wil wonen.

Meer informatie

Villa Maris


Voor alle bewoners worden er in totaal 44 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. Er komen 19 overdekte parkeerplekken toegankelijk met een pasjessysteem naast De Nieuwe Watertoren, 9 plekken op het open parkeerdek achter Villa Maris en 16 plaatsen in een nieuwe, afgesloten parkeergarage, bereikbaar via de Torenstraat. Al deze parkeerplaatsen zijn in de basis geschikt voor elektrisch laden.

Over het verkoop proces


Als alles volgens plan verloopt, start de bouw in het vierde kwartaal van 2023. En krijgt u in 2025 de sleutel van uw exclusieve woning aan zee. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over wonen op het strand van Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de makelaars. Als u zich nu inschrijft via de Woningzoeker, ontvangt u vanzelf alle updates. Ook hoort u als eerste wanneer de verkoop start.

Planning

Q2 2024

Omgevingsvergunning onherroepelijk

April 2024

Start sloop/bouw

Q2 2026

Verwachte oplevering

Getoonde data zijn indicatief en onder voorbehoud