Fabulous Seaside Living Zandvoort

Zandvoort aan Zee is een badplaats vlak bij Amsterdam, en wordt daarom ook wel ‘Amsterdam Beach’ genoemd. Wilt u in een unieke plaats aan het strand wonen met alle denkbare voorzieningen bij de hand? Dan vormt Zandvoort de perfecte plaats om te wonen! Als bewoner van De Nieuwe Watertoren geniet u optimaal van alles wat Zandvoort u te bieden heeft. U woont hier in een iconisch en monumentaal gebouw, van waaruit u een prachtig uitzicht op de kust heeft.

Zandvoort heeft als eerste Europese badplaats het QualityCoast-keurmerk ontvangen, omdat de gemeente zich inzet voor duurzaam toerisme. Naast dat Zandvoort een gunstige ligging aan zee heeft, vindt u er ook tal van voorzieningen. Denkt u bijvoorbeeld aan Circuit Zandvoort, de verschillende golfbanen en het Holland Casino van Zandvoort. Daarnaast bent u ook binnen no-time in Amsterdam, waardoor u makkelijk kunt genieten van alles wat onze hoofdstad te bieden heeft. Ook het feit dat er in de omgeving veel natuur te vinden is, maakt Zandvoort aan Zee een perfecte locatie om te wonen.

Het huidige Zandvoort is al indrukwekkend, maar het is ook een plaats die momenteel een ware transformatie doormaakt. De gemeente investeert de komende jaren volop om van Zandvoort echt ‘het pareltje aan de kust’ te maken. De kwaliteit van wonen zal naar verwachting dus enkel verbeteren vanaf het moment dat u uw nieuwe appartement betrekt.

De Nieuwe Watertoren, Zandvoort
Kennemer Golf & Countryclub
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Amsterdamse Waterleiding Duinen
Circuit Zandvoort
Strandpaviljoen PlaZand
Strandpaviljoen Thalassa
Beach Club Far Out
NIUS Beach House
Ubuntu
Cense Makelaars
Station Zandvoort aan Zee
Centrum
Zandvoort Beach
De Nieuwe Watertoren
Aerdenhout en Omstreken
Strandtent 'De Haven'

De hotspots van ZandvoortCircuit Zandvoort
Het Circuit Zandvoort is de locatie van de Grand Prix Formule 1 in Nederland. Naast dat u een toeschouwer kunt zijn bij een van de races, kunt u ook zelf op het circuit rijden voor een unieke ervaring. Bovendien heeft u vanaf De Nieuwe Watertoren uitzicht op het circuit. U kunt de races met een verrekijker volgen en geniet zo van de race.

Kennemer Golf & Country Club
De Kennemer Golf & Country Club is een exclusieve en prestigieuze golfclub. De golfbaan telt wel 27 holes. Hier golft u in een prachtige omgeving, namelijk in de duinen van Zandvoort.

Ubuntu Beach
In dit hippe restaurant met bar ontdekt u de lekkerste cocktails en hapjes. Op een idyllische plek aan het strand met een bohemien-chique vibe. Life is better at this beach.

Meijer aan Zee
Meijer aan Zee is een sfeervol strandrestaurant en paviljoen. U kunt hier genieten van heerlijk eten en drinken. Kom tot rust bij Meijer’s Cocktail Club op het strand en ontspan op de veranda of een ligbedje op het strand.

Thalassa
Thalassa is een luxueus restaurant en paviljoen dat u de gelegenheid biedt om te genieten van dagverse vis en andere prachtige gerechten die de verfijnde kaart te bieden heeft. U kunt heerlijk genieten van gerechten uit een gerenommeerde keuken op het strand van Zandvoort.

Bernie’s Beachclub
Voor een vakantie in eigen land kiest u zomers voor Bernie’s Beachclub, gelegen aan de Boulevard Barnaart. Met een eigen parkeerterrein, heerlijke ligbedden en twee privézwembaden geniet u er in alle rust van het seizoen. Ook voor ontbijt, lunch, diner én business events.

Amsterdamse Waterleidingduinen
Dit mooiste natuurgebied van Nederland trekt jaarlijks circa 1 miljoen bezoekers. Van wandelaars en sporters tot vogelaars. In dit unieke stiltegebied mag u lekker struinen buiten de paden. Gegarandeerd dat u damherten ziet tijdens uw wandeling.

Watersportvereniging Zandvoort
Deze vereniging is het hele jaar geopend met luxe faciliteiten voor onder andere zeilers, kitefoilers, golfsurfers, windsurfers en wakeboarders. Iedereen die van watersporten houdt, kan hier zijn hart ophalen. Voor jong en ouder.

’t Wapen van Zandvoort
Het oudste café van Zandvoort stamt uit 1890. In de loop van de jaren is het meerdere keren verbouwd, maar de authentieke, warme sfeer is gelukkig behouden. Waar nu het biljart staat, stalden vissers in de beginjaren hun paarden. In dit café en restaurant is een feestje bij voorbaat al geslaagd.