Villa Maris


Op de locatie van Villa Maris komt een geheel nieuw appartementengebouw waar u in comfort en luxe kunt wonen. In dit nieuwe gebouw worden 14 appartementen in uiteenlopende prijsklassen gerealiseerd. Als bewoner van Villa Maris beschikt u over een appartement met ruime raampartijen, twee tot drie slaapkamers en een luxe balkon. Naast het appartementengebouw worden ruim voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd. Lijkt het u heerlijk om in een luxe appartement te wonen, vlak bij de kust en bij alle voorzieningen die u in het dagelijkse leven nodig heeft? Dan is Villa Maris in Zandvoort, oftewel ‘Amsterdam Beach’, wellicht perfect voor u! Neemt u bij interesse gerust contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Woningzoeker

De Nieuwe Watertoren & Villa Maris

Villa Maris wordt een rijk gedetailleerd gebouw, geïnspireerd op de oude hotels die vroeger in Zandvoort stonden. Met mooie erkers op elke verdieping. Aan de voorzijde heeft u zeezicht en aan de achterzijde ochtendzon. Er komt veel groen rond en op het gebouw, met groene pergola’s en volwassen bomen op het dak. Zo gaat Villa Maris echt op in de omliggende natuur.

Great views only a head turn away

Het spiksplinternieuwe Villa Maris ligt op een steenworp afstand van de zee. Met luxe strandappartementen van circa 63 m² tot 102 m² groot, waar u in alle comfort en luxe kunt leven. In Zandvoort, het strand van Amsterdam. Alle strandappartementen zijn voorzien van grote ramen, één, twee en soms drie (!) heerlijke buitenruimtes, een of meer slaapkamers en een complete badkamer. De open keuken vormt één organisch geheel met de ruime living. Als bewoner van een strandappartement krijgt u ook de beschikking over een hoogwaardige privéberging en een eigen parkeerplaats. Hier geniet u van een maximale beleving van de ruisende zee en het omliggende duinlandschap.