Laatste appartementen

...in De Nieuwe Watertoren & Villa Maris
De monumentale watertoren van Zandvoort wordt getransformeerd tot een markant woongebouw met daarin 11 luxe appartementen. Daarnaast, op de plek van Villa Maris, komt een geheel nieuw appartementengebouw. Er zijn nog enkele apartementen beschikbaar, op steenworp afstand van de zee. Ziet u het al voor zich? ‘s Ochtends de gordijnen openen en genieten van het uitzicht op zee, om vervolgens heerlijk te wandelen in de duinen?


Bekijk de beschikbare appartementen
Bouwnummer 1
Bouwnummer 2
Bouwnummer 2
Bouwnummer 3
Bouwnummer 3
Bouwnummer 14
Bouwnummer 14

De Nieuwe Watertoren & Villa Maris

Sinds Q2 2024 is de omgevingsvergunning onherroepelijk, waardoor we in april 2024 gestart zijn met bouwen! De werkzaamheden zijn in volle gang en we richten onze blik op de verwachte oplevering in Q2 2026. Wil je meer weten of een kijkje nemen bij de toren? Neem dan contact op met de makelaars!


Neem contact op
De Nieuwe Watertoren
Sea residences en penthouses


Meer informatie
Villa Maris
Strandappartementen


Meer informatie
Aan de kust van Zandvoort is het heerlijk wonen en heeft u een prachtig uitzicht. U kunt ‘s ochtends van het uitzicht op zee genieten, vanuit uw eigen appartement en onder het genot van een kop koffie. In en nabij Zandvoort aan Zee vindt u veel voorzieningen. Zo kunt u na een ontspannen start van de dag snel op een van de golfbanen staan. U bevindt zich hier bovendien vlak bij de hoofdstad. Zandvoort wordt daarom ook wel het strand van Amsterdam genoemd.

De Nieuwe Watertoren & Villa Maris

De Nieuwe Watertoren is een landmark dat in al zijn grandeur wordt hersteld. Met oog voor de authentieke architectuur. De woningen worden casco opgeleverd en bieden u een maximale flexibiliteit in inrichting, afwerking en de te creëren sfeer. Kenners vertellen over deze once in a lifetime-kans om te wonen aan zee. Van de ontwikkelaar en de architect tot Zandvoortse ondernemers: in verschillende video’s doen zij hun verhaal.

Bekijk de interviews

360° UITZICHT

Wonen aan zee, zoals dat nergens anders kan in Nederland. Op een fabuleuze plek: in de duinen, pal aan het strand. Benieuwd naar het adembenemende uitzicht? Klik met uw muis op de oogjes in de onderstaande afbeelding om per verdieping het uitzicht te bekijken.

Vragen of interesse in een rondleiding?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!