De Nieuwe Watertoren & Villa MarisDe monumentale watertoren van Zandvoort wordt getransformeerd tot een markant woongebouw met daarin 11 luxe appartementen. De gelukkigen die zich straks de nieuwe bewoners van de iconische watertoren mogen noemen, bevinden zich in hun appartement of penthouse op steenworp afstand van de zee. Ziet u het al voor zich? ‘s Ochtends de gordijnen openen en genieten van het uitzicht op zee, om vervolgens op een van de nabijgelegen golfbanen tot rust te komen?

Naast De Nieuwe Watertoren, op de plek van Villa Maris, komt een geheel nieuw appartementengebouw. Ook in deze appartementen bevindt u zich op slechts 300 meter afstand van het strand. U geniet er optimaal van de rust, het uitzicht en kunt heerlijk wandelen in de duinen. Als bewoner van Villa Maris kunt u genieten van alles wat Zandvoort te bieden heeft. Op het moment is de gemeente Zandvoort flink aan het investeren om de badplaats zelfs nog aantrekkelijker te maken.


Bekijk de beschikbare appartementen

360° UITZICHT

Wonen aan zee, zoals dat nergens anders kan in Nederland. Op een fabuleuze plek: in de duinen, pal aan het strand. Benieuwd naar het adembenemende uitzicht? Klik met uw muis op de oogjes in de onderstaande afbeelding om per verdieping het uitzicht te bekijken.

De Nieuwe Watertoren & Villa Maris

De Nieuwe Watertoren is een landmark dat in al zijn grandeur wordt hersteld. Met oog voor de authentieke architectuur. De woningen worden casco opgeleverd en bieden u een maximale flexibiliteit in inrichting, afwerking en de te creëren sfeer. Kenners vertellen over deze once in a lifetime-kans om te wonen aan zee. Van de ontwikkelaar en de architect tot Zandvoortse ondernemers: in verschillende video’s doen zij hun verhaal.

Bekijk de interviews
Aan de kust van Zandvoort is het heerlijk wonen en heeft u een prachtig uitzicht. U kunt ‘s ochtends van het uitzicht op zee genieten, vanuit uw eigen appartement en onder het genot van een kop koffie. In en nabij Zandvoort aan Zee vindt u veel voorzieningen. Zo kunt u na een ontspannen start van de dag snel op een van de golfbanen staan. U bevindt zich hier bovendien vlak bij de hoofdstad. Zandvoort wordt daarom ook wel het strand van Amsterdam genoemd.

De Nieuwe Watertoren
Sea residences en penthouses


Meer informatie
Villa Maris
Strandappartementen


Meer informatie