De Nieuwe Watertoren & Villa Maris

De monumentale watertoren van Zandvoort wordt getransformeerd tot een markant woongebouw met daarin 11 luxe appartementen. De gelukkigen die zich straks de nieuwe bewoners van de iconische watertoren mogen noemen, bevinden zich in hun appartement of penthouse op steenworp afstand van de zee. Ziet u het al voor zich? ‘s Ochtends de gordijnen openen en genieten van het uitzicht op zee, om vervolgens op een van de nabijgelegen golfbanen tot rust te komen?

Naast De Nieuwe Watertoren, op de plek van Villa Maris, komt een geheel nieuw appartementengebouw. Ook in deze appartementen bevindt u zich op slechts 300 meter afstand van het strand. U geniet er optimaal van de rust, het uitzicht en kunt heerlijk wandelen in de duinen. Als bewoner van Villa Maris kunt u genieten van alles wat Zandvoort te bieden heeft. Op het moment is de gemeente Zandvoort flink aan het investeren om de badplaats zelfs nog aantrekkelijker te maken.


Inschrijven

Kom naar het verkoop event!

Op zaterdagmiddag 21 januari 2023 start de verkoop van de exclusieve residenties en penthouses in De Nieuwe Watertoren en de strandappartementen in Villa Maris. Een feestelijk moment, waarvoor we u van harte uitnodigen. Heeft u interesse om te wonen in een monumentaal en iconisch woongebouw aan de kust of in het gloednieuwe Villa Maris, dan verwelkomen wij u graag in Grand Café De Haven van Zandvoort.

De makelaars zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. En neemt u die zaterdagmiddag een woning in optie, dan krijgt u een exclusieve goodiebag cadeau met daarin het zorgvuldig samengestelde koffietafelboek met alle informatie over dit prachtige project.

Woningzoeker

De Nieuwe Watertoren & Villa Maris

De Nieuwe Watertoren is een landmark dat in al zijn grandeur wordt hersteld. Met oog voor de authentieke architectuur. De woningen worden casco opgeleverd en bieden u een maximale flexibiliteit in inrichting, afwerking en de te creëren sfeer. Kenners vertellen over deze once in a lifetime-kans om te wonen aan zee. Van de ontwikkelaar en de architect tot Zandvoortse ondernemers: in verschillende video’s doen zij hun verhaal.

Bekijk de interviews
Aan de kust van Zandvoort is het heerlijk wonen en heeft u een prachtig uitzicht. U kunt ‘s ochtends van het uitzicht op zee genieten, vanuit uw eigen appartement en onder het genot van een kop koffie. In en nabij Zandvoort aan Zee vindt u veel voorzieningen. Zo kunt u na een ontspannen start van de dag snel op een van de golfbanen staan. U bevindt zich hier bovendien vlak bij de hoofdstad. Zandvoort wordt daarom ook wel het strand van Amsterdam genoemd.

De Nieuwe Watertoren
Sea residences en penthouses


Meer informatie
Villa Maris
Strandappartementen


Meer informatie